Koeriersdiensten

Luna Koeriers heeft diverse oplossingen op het gebied van koeriersdiensten speciaal voor u. Kies de vervoersvariant die het beste bij u past.

De diversiteit zit over het algemeen in de tijd waarin u de zending graag bezorgt wil hebben. Daarnaast heeft het te maken met de kwantiteit, de bestemming en de route. Bij Luna Koeriers kunt u als klant zelf bepalen hoe u het wilt hebben. Heeft u meerdere pakketten en verschillende bestemmingen dan kunt u zelfs de route uitstippelen die u het liefst gereden wilt hebben. Als vaste klant kunt u dit direct inboeken in het online systeem waardoor u uw zendingen in eigen hand houdt.

De koeriersdiensten kunnen dedicated worden uitgevoerd in heel Europa zonder tussenkomst van anderen. Wilt u uw zending morgen in Italië afgeleverd zien, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Heeft u regelmatig koeriersritten ? In dit geval maken wij graag een persoonlijke afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken zodat u de meest effectieve en efficiente kosten oplossing van ons ontvangt.