Over ons

Luna Koeriers is een totaaloplossing voor al uw logistieke vraagstukken met service en kwaliteit hoog in het vaandel.
Onze hoofdtaak bestaat uit het leveren van koeriersdiensten. In Noord-Holland zijn wij een zeer grote en gewaardeerde naam in onze branche.
Los van de koeriersdiensten leveren wij nog een flink aantal extra diensten. Dit maakt ons voor u de ‘’totaaloplossing’’.

Een kleine greep uit onze diensten zijn:

  • Koeriersritten (met enorm veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld beurs & standbouw)
  • Overnight pakket/pallet distributie (ook voor stukgoed zoals fietsen / glaskisten)
  • Express pakket/pallet distributie
  • Lucht & zee vracht (ook voor de totale afhandeling van zeecontainers)
  • Op & overslag (ook voor E-fullfilment)

Omdat wij voor service en kwaliteit staan, hebben wij voor u een zeer deskundige klantenservice.
U krijgt namelijk direct een collega aan de lijn, zonder gebruik te maken van de welbekende wachtrijen en keuzemenu’s.
Ook beschikken wij over een web-ordering systeem waarbij u zeer eenvoudig en snel al uw pakketten kan inboeken en beheren.

Ook door onze korte lijnen en betrouwbare partners rondom Schiphol kunnen wij al uw zending zeer snel en kwalitatief hoogwaardig verzenden.
Een pallet kan zelfs binnen 1 dag in Rome worden afgeleverd.

Soms zijn er zendingen die geen spoed hebben. Ook hier spelen wij op in. Door onze economy pakketdistributie Europa kunnen wij op een zeer voor u voordelige manier alle pakketten hoogwaardig verzenden. Wij kiezen namelijk de beste partner voor uw zending per land en regio.
Dit zorgt ervoor dat uw zending altijd op de bestemming aankomt. Voor de pakketten in Nederland maken wij gebruik van ons eigen netwerk.

Door ons grote wagenpark kunnen wij uw altijd van dienst zijn hoe groot of afwijkend uw zending ook maar is. Het wagenpark verschilt van een kleine bestelbus tot en met vrachtwagens. Ook hebben wij een aantal vrachtwagens met een zeilen doek. Hierdoor kan er ongeacht de lengte uw zending altijd worden vervoerd.

Ook willen wij zeer milieubewust ondernemen, wij zijn dan ook druk bezig ons voor diverse keurmerken te certificeren. Voor onze zending in de omgeving van Hoorn maken wij gebruik van elektrische pakket scooters. Ook zijn onze voertuigen voorzien van rijprestatie meters waardoor wij de medewerkers actief kunnen begeleiden om elk jaar 5% minder CO2 uit te stoten. Mede doordat wij gebruik maken van een jong wagenpark voldoen wij altijd aan de nieuwst normen omtrent de uitstoot. Ook wij willen bijdrage aan een beter milieu zonder in te leveren op onze vertrouwde kwaliteit.

Luna koeriers voldoet aan elke normen die de wet voorschrijft. Hiervoor zitten wij bij een brancheorganisatie waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste wet en regelgeving ook zijn wij NIWO gecertificeerd.